Ontdek Jouw Baseball Talent op de Belgium Baseball Academy Talent Day!
12/10/2023 1 Minute Read

Ontdek Jouw Baseball Talent op de Belgium Baseball Academy Talent Day!

Wil je jouw baseballvaardigheden naar een hoger niveau tillen? Ben je geboren tussen 2006 en 2009? Dan is de Belgium Baseball Academy Talent Day op 29 oktober iets voor jou!

Bij de Belgium Baseball Academy gaat het niet alleen om het ontwikkelen van vaardigheden, maar ook om het vergroten van jouw kennis over het spel. We willen jou niet alleen trainen, maar ook begeleiden, zodat je zelfstandig kunt excelleren, zowel binnen als buiten onze Academy. Afhankelijk van de groep waarin je wordt ingedeeld (positiespeler/pitcher), verwachten we dat je in de winter één of twee keer per week (op maandag en woensdag) deelneemt, met de mogelijkheid van voortdurende begeleiding gedurende het hele seizoen. We maken gebruik van het TRAQ-systeem, waarmee we jouw vooruitgang kunnen volgen en waarmee jij je eigen ontwikkeling kunt bijhouden.

Belangrijke details over de Talent Day:

  • Leeftijd: 2006 t/m 2009 (geboortejaren)
  • Datum: 29 oktober
  • Locatie: Sporthal KA Hoboken (Kruising Pauwenlaan/Krijgsbaan, 2660 Hoboken)
  • Tijdstip: 10.00 – 14.00 (afhankelijk van het aantal inschrijvingen)
  • Kosten: Gratis voor de Talent Day, maar na selectie is er een deelnamekost van 175 euro voor het trainingsprogramma en faciliteiten.
  • Inschrijving: Meld je aan via ons ONLINE INSCHRIJVINGSFORMULIER voor 21 oktober.

Tijdens de Talent Day beoordelen we verschillende parameters om jouw vaardigheden en potentieel te beoordelen, waaronder gooisnelheid, doelgerichtheid, batsnelheid, exit velocity, fielding techniek en sterkte. Zorg ervoor dat je jouw eigen baseballmateriaal meebrengt, evenals indoor- en outdoorschoeisel.

Bereid jezelf de komende weken voor en kom jouw talent laten zien op onze Talent Day! Heb je nog vragen of heb je meer informatie nodig, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

baseballacademy@baseballsoftballvlaanderen.be

We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen, tot snel!