Gezocht: Toegewijde Bestuurder voor Baseball Softball Vlaanderen
27/11/2023 1 Minute Read

Gezocht: Toegewijde Bestuurder voor Baseball Softball Vlaanderen

Wil je een impact maken op de wereld van baseball en softball? Baseball Softball Vlaanderen zoekt een toegewijde en bekwaam bestuurder om ons team te versterken.

De missie van Baseball Softball Vlaanderen is het ondersteunen en promoten van baseball & softball in alle Vlaamse provincies, in samenwerking met de clubs, met een groeiend aantal spelende leden in een kwalitatief sportief, infrastructureel, financieel gezond en goed bestuurlijk kader.

Verantwoordelijkheden en Kwalificaties:

De geselecteerde kandidaat zal verantwoordelijk zijn voor het sturen van beleidsbeslissingen, het faciliteren van samenwerking met belanghebbenden en het waarborgen van de integriteit van de sport. We zoeken een individu met aantoonbare ervaring in bestuurlijke functies, sterke communicatievaardigheden en een diepgaande passie voor de ontwikkeling van baseball en softball. Voor meer details over de functie en de vereisten kunt u de video van onze huidige voorzitter bekijken, de functieomschrijvingen en de bestuurdersprofielen.

Hoe te Solliciteren:

Geïnteresseerde kandidaten moeten dit formulier invullen en hun motivatiebrief hierin opladen ten laatste op 09/02/2024.

Mocht u vragen hebben of meer informatie wensen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We kijken ernaar uit om samen te werken aan de verdere groei en bloei van baseball en softball.

info@baseballsoftballvlaanderen.be