Nieuwe Kansen en Rollen in Onze Regionale Werking van 2024: Ontdek Jouw Rol!
30/11/2023 1 Minute Read

Nieuwe Kansen en Rollen in Onze Regionale Werking van 2024: Ontdek Jouw Rol!

Onze regionale werking blijft zich gestaag ontwikkelen en verbeteren, en we zijn verheugd om deze evolutie voort te zetten in het komende jaar. We begrijpen dat groei een voortdurend proces is, en we zijn vastbesloten om onze regionale werking te versterken en te verfijnen.

Een van de meest opwindende nieuwe ontwikkelingen in onze voortdurende verbetering is de introductie van nieuwe functieprofielen binnen onze regio teams. Deze toevoegingen zijn een belangrijke stap in ons streven naar vooruitgang en vernieuwing binnen ons programma.

Deze drie nieuwe rollen bieden een kans om actief bij te dragen aan de ontwikkeling en groei van ons regionaal programma:

  • Coördinator Regionaal Team
  • Regionaal Fieldmanager
  • Regionaal Instructeur

Elk regio team zal één Coördinator Regionaal Team hebben, bijgestaan door een Regionaal Fieldmanager en maximaal drie Regionale Instructeurs. Daarnaast staan we natuurlijk open voor elke helpende hand die af en toe wil bijdragen of zijn/haar vaardigheden wil verbeteren. Deze nauw samengestelde teams vormen de kern van een goed gecoördineerde werking.

Meer uitleg over de functies kan je vinden in de functieomschrijvingen.

We willen benadrukken dat de Coördinator Regionaal Team (Functie 1) flexibel kan worden gecombineerd met zowel Regionaal Fieldmanager (Functie 2) als Regionaal Instructeur (Functie 3). Echter, Functie 2 en Functie 3 zijn niet combineerbaar met elkaar.

Wij moedigen jullie ten zeerste aan om de functieomschrijvingen te verkennen en te overwegen welke rol het beste past bij jouw passie, expertise en ambities. Samen kunnen we een buitengewone impact hebben op de toekomst van onze regionale teams en spelers.

Klaar om de uitdaging aan te gaan? Neem de nieuwe functieprofielen door en ontdek jouw potentiële rol in onze regio teams voor het jaar 2024! Stel je kandidaat via het formulier.

Voor meer informatie over de regionale werking kan je terecht bij volgend artikel: Opnieuw Gelanceerd: Baseball Softball Vlaanderen's Regio Werking 2024