Terugblik op de Day of the Coach 2024: Een Succesvolle Eerste Editie!
21/03/2024 1 Minute Read

Terugblik op de Day of the Coach 2024: Een Succesvolle Eerste Editie!

Het is alweer drie weken geleden sinds de eerste editie van de Day of the Coach plaatsvond, en wat een fantastische dag was het! Na het succes van de Night of the Coach vorig jaar, besloten we om dit jaar een halve dagvullend evenement te organiseren, gewijd aan het verbeteren van coachingvaardigheden en het delen van kennis en ervaringen.

We willen allereerst onze oprechte dank uitspreken aan alle deelnemers die aanwezig waren op deze dag. Jullie enthousiasme, betrokkenheid en passie voor coaching hebben deze dag echt tot een succes gemaakt. Daarnaast willen we ook onze waardering uitspreken naar de lesgevers die hun tijd en expertise hebben ingezet om inspirerende workshops en presentaties te verzorgen.

We hebben veel waardevolle feedback ontvangen van deelnemers, die zeker zal worden meegenomen naar volgend jaar om het evenement nog beter te maken. Jullie input helpt ons om de Day of the Coach elk jaar te verbeteren.

Ook willen we een speciale dank betuigen aan alle vrijwilligers en medewerkers die hebben bijgedragen aan het soepel verlopen van de dag. Jullie inzet en toewijding hebben ervoor gezorgd dat alles vlekkeloos verliep en dat de deelnemers een onvergetelijke ervaring hadden.

Met de Day of the Coach achter de rug kijken we nu vol enthousiasme uit naar het komende seizoen van 2024. We kijken er nu al naar uit om jullie volgend jaar weer te verwelkomen voor de Day of the Coach 2025!