Leer de Fundamenten van Scoren met de Level 1 Scorer Cursus!
21/12/2023 1 leestijd

Leer de Fundamenten van Scoren met de Level 1 Scorer Cursus!

De Level 1 cursus is speciaal ontworpen voor ouders, supporters, jeugdcoaches en iedereen die geïnteresseerd is in het scoren bij baseball- en softballwedstrijden.

Deze praktijkgerichte cursus is bedoeld om Level 1 scorers op te leiden die jeugd- en lagere niveaus van baseball- en softballwedstrijden kunnen scoren. De focus van de cursus ligt op digitaal scoren en het beheersen van de essentiële stappen om wedstrijden op digitale wijze te scoren.

Als je nog geen scorer of umpire diploma hebt, is het verplicht om eerst de online cursus 'basisreglementen' te volgen. Na inschrijving ontvang je de link naar deze online cursus indien dit voor jou van toepassing is.

Cursusdetails:

Datums:

  • Cursus Januari: Dinsdag 16 januari & 23 januari, 19u - 21u30
  • Cursus februari: Dinsdag  06 februari & 13 februari, 19u - 21u30

Locatie: Online - De link om deel te nemen aan de lessen wordt enkele dagen van tevoren naar de cursisten doorgestuurd.

Kostprijs: Gratis

Voor vragen kun je contact opnemen met: axel@baseballsoftballvlaanderen.be

Deze cursus biedt twee lessen. Tijdens de eerste les worden de basisstappen van digitaal scoren uitgelegd. Elke deelnemer krijgt na deze les een opdracht die tijdens de tweede les wordt besproken.

Leer de basis van het scoren voor baseball - en softballwedstrijden met de Level 1 scorer opleiding! Schrijf je nu in voor de online sessies. Klik op de link voor meer informatie en scoor jouw plek 😉

https://forms.gle/mhyquAakGAWT84xv7