Pioneers strijden van 3 - 8 juni in Baseball European Federation Cup 2024 in Zurich
03/06/2024 1 leestijd

Pioneers strijden van 3 - 8 juni in Baseball European Federation Cup 2024 in Zurich

Baseball European Federation Cup 2024 in Zürich begint op maandag 3 juni. De Hoboken Pioneers zullen het opnemen tegen 5 andere Europese topteams.

De Federations Cup 2024 is dit jaar opgesplitst in twee groepen. Zürich opent de competitie op maandag 3 juni, Vindija in Kroatië volgt op donderdag. De winnaars van beide groepen gaan door naar de Europa Cup en verzekeren zich zo van een plek voor hun federatie.

Op de Federations Cup in Zürich begint het toernooi met wedstrijden tussen Hoboken Pioneers (BEL) en London Mets (GBR) en Mariners (IRL) tegen Rättviks BSK (SWE). Gastheer Zurich Barracudas begint het evenement op dinsdag.

De vijf teams in Zürich spelen van maandag tot en met vrijdag een round robin met de beste twee teams die doorgaan naar de finale op zaterdag 8 juni om 12.00 uur.

Alle toernooi info op: www.wbsceurope.org/en/events/2024-baseball-federation-cup-Group-Switzerland/home

Veel succes Pioniers!

Let op: Alle wedstrijden van de Federations Cup in Zürich zijn live te volgen op Baseballeurope.tv. Let op: Alle wedstrijden van de Federations Cup in Zürich zijn live te volgen op Baseballeurope.tv. De toernooipas kost €14,99 en een losse wedstrijd kost €5,99. Live play by play is beschikbaar via de WBSC Europe website.