Definitieve overschakeling naar nieuwe website
14/05/2024 1 Minute Read

Definitieve overschakeling naar nieuwe website

Baseball Softball Vlaanderen zal deze week definitief overschakelen naar een nieuwe website.

De nieuwe website is sinds 2023 reeds in gebruik genomen door zowel KBBSF-FRBBS als Baseball Softball Vlaanderen. Maar om te voldoen aan administratieve verplichtingen moesten enkele aanpassingen worden doorgevoerd aan de nieuwe website voordat een volledige overschakeling kon plaatsvinden. Hierdoor was er een overgangsperiode waarbij de oudere website werd behouden en de nodige aanpassingen werden uitgevoerd op de nieuwe website. We willen al onze clubs en leden bedanken voor hun geduld en samenwerking tijdens deze overgangsperiode.

We begrijpen ook dat veranderingen soms uitdagingen met zich mee kunnen brengen, maar we geloven dat overschakeling uiteindelijk zal zorgen voor een verbeterde ervaring en functionaliteiten. De nieuwe website biedt namelijk niet alleen een frisse look maar brengt ook alle informatie van Baseball Softball Vlaanderen en KBBSF op één plek. Dit betekent dat je nu gemakkelijker toegang hebt tot alle benodigde informatie, zoals competitie uitslagen, statistieken, competitie documenten, informatie over alle opleidingen, administratieve informatie, enzovoort, zonder tussen twee gescheiden websites te hoeven navigeren.

Het is echter belangrijk om te benadrukken dat Baseball Softball Vlaanderen nog steeds bereikbaar is via het vertrouwde webadres www.baseballsoftballvlaanderen.be.

Jullie feedback is waardevol voor ons. Als jullie vragen, opmerkingen of suggesties hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.