Youth Spring Softball Camp 2024
15/03/2024 1 Minute Read

Youth Spring Softball Camp 2024

Het zonnetje schijnt, de vogeltjes fluiten, ja hoor, we mogen stilaan naar buiten! En wat is er nu beter dan de Paasvakantie door te brengen op het Softballveld, terwijl je werkt aan je softball skills?

Binnenkort staat de Paasvakantie voor de deur, het ideale moment voor onze jonge baseball/softball dames om samen te komen en verder te werken aan hun softball skills.

Als Baseball Softball Vlaanderen willen we volop inzetten op jeugd softball: meer meisjes die vanaf jonge leeftijd softballen wat het algemene niveau van softball in België alleen ten goede kan komen. De overgang van baseball naar softball is voor jeugdspeelsters vaak een grote uitdaging. Het is zonde dat er meisjes afhaken eens ze de overstap van U12 of U15 naar een senioren softball team moeten maken.

Daarom organiseert Baseball Softball Vlaanderen een 3-daags softballstage op de velden van de Merchtem Cats, onder leiding van ervaren coaches:

  • Jamie Flynn: Headcoach U12 and U15 baseball national teams and softball coach of seniors national team
  • Reagen Radke: Expert pitching coach, leading MSG to Belgian Series in 2023
  • Riley Donovan: Power hitter and catcher, NAIA National Champion

De coaches zullen zorgen voor een aangepast programma aan het niveau en de leeftijd van de speelsters. Er zal dagelijks ook tijd genomen worden voor pitching en catching.

Details:

  • Datum: 9 tot en met 11 april
  • Tijd: 9:00 - 16:00
  • Locatie: Sportcomplex Dooren, ter hoogte van Brusselsesteenweg 58 - J.Stallaertstraat, 1785 Merchtem

Prijs: 60 EUR.

Gelieve een eigen middagmaal te voorzien, maar geen zorgen, er is mogelijkheid om een drankje aan te kopen gedurende de dag.

Inschrijving: Schrijf je snel in via het inschrijvingsformulier.

Graag inschrijven vóór 1 april 2024!